­

L'empresa Pelna neix l'any 1981 de la ment inquieta de Pedro Luzon Narro, en un petit local al carrer Pere Puig número 86 de Martorell, dedicat a la venda i reparació de motocicletes.

Des dels inicis s'especialitza en la preparació i millora de tot tipus de motos, motors, problemes elèctrics i electrònics. Entra en el món de la competició i si manté fins a l'actualitat a través del Campionat d'Espanya de Velocitat Critèrium Solo Moto i el Campionat de Catalunya.

Després de la incorporació del Juan Luzon i l'Antonio Luzon, i el pas per altres ubicacions, l'any 1995 es traslladen a l'actual local al carrer Pere Puig número 109. Aquí disposen d'unes modernes instal·lacions amb l'última tecnologia per al manteniment i la reparació de les motocicletes. Ofereixen un ampli ventall de serveis per les motos, des del diagnòstic electrònic al banc de potència passant per la venda de motos i motocicletes.

L'any 2015 creen el departament de restauració i preparació de motos clàssiques de competició. Actualment estan competint amb dues Kawasaki ZXR750 de l'any 1989.

 

Truqui'ns 93 775 36 36

 

­
Les cookies faciliten la prestació dels nostres serveis. Si utilitza els nostres serveis, vostè accepta que utilitzem cookies.
Més informació D'acord Rebutjar