­

Pelna Motorcycles

Benvinguts al web de Pelna Motorcycles. Som una botiga, servei tècnic oficial Kawasaki i taller multimarca de motos, ciclomotors i scooter. Estem al servei dels nostres clients des de fa anys i oferim una gran varietat de serveis. Vine a conèixe'ns, et podem assessorar en el que necessitis.

A Pelna Motorcycles cuide'm les necessitats mecàniques integrals de la teva moto. Servei post-venda, revisions i manteniments periòdics, instal·lació d'accessoris, pneumàtics, suspensions, carburació i injecció, electricitat, pre-itv… Disposem de taller propi per oferir-te l'atenció que el teu ciclomotor, scooter o motocicleta requereix.

Comptem amb una disponibilitat de recanvis i accessoris que fa possible que les estades al taller siguin el màxim de breus.

 

Bloc

Estrenem nova pàgina web

Són moments de canvis, i com no, sempre pensant en vosaltres! Per això, us presentem el nou web, més usable, intuïtiu i concis, perquè pugueu navegar millor. La nostra prioritat és compartir els nostres serveis, coneixements i l'actualitat, des del nostre lloc web.

Llegeix més...

 

Truqui'ns 93 775 36 36

 

­
Les cookies faciliten la prestació dels nostres serveis. Si utilitza els nostres serveis, vostè accepta que utilitzem cookies.
Més informació D'acord Rebutjar